Houden jullie het droog op moederdag?

Ik niet. Toen ik mijn dochter van vier vanochtend een versje hoorde opzeggen, kreeg ik de tranen in mijn ogen. Zoals elk jaar. En ondanks dat mijn kinderen er ieder jaar weer een beetje van schrikken dat mama moet huilen als het traditionele moederdagversje wordt opgezegd, kan ik er niets aan doen. Wat is dat toch weer schattig. Jullie ook zo’n natte dag gehad?

Lees ook:Zo overleef je de peuterpuberteit (wat makkelijker…)
Lees ook:Beha’s voor kinderen van twee jaar
Lees ook:Kinderen winnen het beste idee van Nederland: terecht of ‘schattig?’
Lees ook:Mama, for all fabulous moms – goed tijdschrift!!!
Lees ook:Pitjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>