Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’

‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ is vanaf nu verkrijgbaar op DVD! Deze derde Mega Mindy film, waarin alles om liefde en snoep draait, ging afgelopen december in première. De film viel duidelijk in de smaak, want met 270.000 bezoekers in de Benelux is ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ een echte bioscoopknaller! Naast de vertrouwde Mega Mindy figuren zijn er twee bekende Nederlanders in de film te zien. Judoka Dennis van der Geest beleeft zijn acteerdebuut en ook Angela Schijf is van de partij. ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ is een must see voor de echte fans want eindelijk is het zover… er komt een KUS!In ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want door toedoen van de gemene snoepbaron moet ze het opnemen tegen de mensen waar ze het meest van houdt. Zelfs tegen Mega Toby. Alles draait om liefde en snoep in deze film. Mieke wil Toby voor zich winnen met een liefdesdrankje van Opa Fonkel. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de valse snoepbaron Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron…
Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de klok. Hopelijk lukt het haar om samen met Mega Oma het kwaad te trotseren.

De regie van ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ is in handen van Vincent Rouffaer en de film is een productie van Studio 100.

Naast de film bevat de DVD ook de nieuwste videoclip ‘Stoer (net als Mega Mindy)’, de titelsong van ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’. Studio 100 brengt ook een special edition uit. Op deze DVD staan maar liefst twee Mega Mindy films: ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ en de eerste film ‘Het geheim van Mega Mindy’. Meer dan 2 uur kijkplezier gegarandeerd!

Lees ook:Tweede theatershow voor superheldin Mega Mindy op DVD
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’
Lees ook:Win de nieuwe Mega Mindy cd op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Voorproefje van Mega Mindy en de Snoepbaron
Lees ook:Nieuwste Mega Mindy DVD in aantocht!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>