Tweede theatershow voor superheldin Mega Mindy op DVD

Heb je de theatershow van Mega Mindy gemist of krijg je er maar geen genoeg van/wil je het nog een keertje beleven? Dan kun je je hart ophalen aan een herhaling van de show bij jou thuis. De succesvolle theatershow van superheldin Mega Mindy ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ is namelijk vanaf nu verkrijgbaar op DVD.  Als Mega Mindy met een heldhaftige actie afrekent met de Goudstavenboevenbende, lijkt de rust in het dorp teruggekeerd. Opa en oma zijn op vakantie en speciaal voor de verjaardag van Toby neemt Commissaris Migrain Toby en Mieke mee naar een wel heel bijzondere voorstelling; die van ‘El Saher, de poppenmeester’. Na de show gebeuren er echter allemaal rare dingen. Het lijkt wel alsof niemand meer zichzelf is en iedereen veranderd is in marionetten. Wanneer zelfs Mega Toby zich tegen Mega Mindy lijkt te keren, is de chaos compleet. Onze superheldin staat er alleen voor en zal haar uiterste best moeten doen om, samen met de kinderen in de zaal, ook dit probleem weer tot een goed einde te brengen. Mega Mindy is de megapopulaire superheldin uit de gelijknamige tv-serie van Studio 100. ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ is een show voor het hele gezin boordevol humor, spanning en bekende liedjes zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’ en ‘Mega Mobiel’.
Nederlands gesproken – speelduur ca.75  minuten

www.studio100.nl.

Lees ook:Nieuwste Mega Mindy DVD in aantocht!
Lees ook:Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’
Lees ook:Win de nieuwe Mega Mindy cd op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Mega Mindy krijgt eigen vliegtuig
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>