13-jarige verovert Amerika met Lady Gaga Youtubefilmpje

Stel je hebt een schoolvoorstelling, je weet wel zo’n podiumavond waarbij de leerlingen hun kunsten gaan vertonen. Dan weet je dat het en kwestie van uitzitten is. Want hoe vaak zit je dan niet te kijken naar goedbedoeld non-talent… Als je naar dit filmpje kijkt, zie je dat de leerlingen achter deze jongen dat aanvankelijk ook denken. Totdat hij begint te spelen én te zingen! Het optreden van Greyson Michael Chance is zelfs zo goed dat hij even later bij Ellen Degeneres in de show zit. Gaaf hoor! En dat na drie jaar pianoles en 0 jaar zangles… Benieuwd of zoiets ook de eerstvolgende voorstelling van de school van mijn eigen kinderen gaat gebeuren…

Lees ook:Kind voor Ellen DeGeneres en Portia de Rossi?
Lees ook:Wanneer komt de Mini Playback Show nou terug?
Lees ook:Papa en mama ontstressen met een opvoed-app…
Lees ook:K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!
Lees ook:Eindelijk rust voor kids Michael Jackson

1 Reacties // Reageer

One thought on “13-jarige verovert Amerika met Lady Gaga Youtubefilmpje

  1. Shyla Bridger

    Reading this post 13-jarige verovert Amerika met Lady Gaga Youtubefilmpje | Kinderspul jogs my memory of my previous roommate! He always kept speaking about this. I will forward this post to him. Pretty positive he will have an excellent read. Thanks for the information you publish.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>