Kind voor Ellen DeGeneres en Portia de Rossi?

Hoe leuk is dat! Ellen DeGeneres wil heel graag kinderen met haar vrouw Portia de Rossi. De bron laat ook weten dat de presentatrice een geweldige moeder zal zijn. “Ze is zo goed met kinderen. Als een vriendin van haar een kindje krijgt dan vindt ze het geweldig om allerlei cadeautjes voor haar te kopen”, vervolgt de insider. “Ze is heel gul voor andere kinderen, als ze zelf een kind krijgt dan zal het vast ook zo zijn.”Niet alleen volwassenen zouden Ellen grappig vinden, volgens de bron liggen kinderen ook altijd in een deuk om haar. “Ze heeft ze binnen een paar seconden aan het lachen. Ze trekt gekke bekken of zet een apart stemmetje op.”

Lees ook:3-jarige Adam Levine-fan krijgt…Adam Levine cadeau!
Lees ook:Google dé informatiebron van het moderne kind
Lees ook:Gehoorzaam? Nee, dat hoeft ons kind niet te zijn!
Lees ook:Drie broertjes reageren hysterisch op bekendmaking tweelingzwangerschap
Lees ook:Ouders: geef je kind echt niet te snel vast voedsel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>