K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!

Vanaf 27 september 2014 tot en met 15 maart 2015 kun je samen met K3 feesten in een nieuwe show vol muziek, dans en… dromen! De ‘K3 Kan Het’ show: de leukste meisjes van de Lage Landen maken live op het podium de mooiste dromen waar. Heb jij altijd al eens omgetoverd willen worden tot een K3’tje, een smeuïge slagroomtaart in iemands gezicht willen gooien, mee willen doen in een videoclip of willen zweven aan een ballon?


Karen, Kristel en Josje zetten in deze nieuwe show hun beste beentje voor om alle kinderen met een grote glimlach naar huis te laten gaan. En natuurlijk zingen zij daarbij al hun grootste hits! Kom samen met K3 dansen en zingen op de show van het jaar en wie weet gaat jouw droom wel in vervulling…
Let op! Als je al kaarten hebt besteld voor de ‘K3  Kan Het’ show, geef je dan via www.K3.be/show op voor jouw favoriete droom. Vul hier het formulier in, print het uit en stop het voor aanvang van de show in de juiste ton. Karen, Kristel en Josje trekken tijdens de show de gelukkigen wiens droom werkelijkheid gaat worden.  De nieuwe tour zal 10 locaties in België en Nederland aandoen en loopt van 27 september 2014 tot 15 maart 2015.

Lees ook:Studio 100 presenteert K3 cadeautjes!
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>