Wanneer komt de Mini Playback Show nou terug?

Het is wel een leuke poging hoor, met My Name Is… Maar het blijft in mijn ogen een slap aftreksel van de vele tributeshows voor Michael Jackson die we hebben gehad de afgelopen tijd. Bovendien moeten de kinderen zelf kunnen zingen, wat lang niet aan iedereen besteed is. Waar is toch de Mini Playback Show? Hoe leuk zou dat weer zijn, de gezellige gesprekjes vooraf, de deur waar de kinderen door moeten, de trap waar ze vervolgens vanaf komen, de jury die helemaal uit zijn dak gaat en dan een slot met een ‘Hier stond je dan vanavond’ lied waar iedereen vol enthousiasme aan meezingt. Het was toch zo’n succes? Waar blijft het dan weer? Ik ben voor een revival van de show waar ik zelf in mijn jeugd zo graag naar keek. Jullie?

Lees ook:Krijgen de kinderen ‘van nu’ ook een Mini Playback Show?
Lees ook:Vaderschapstest binnenkort gewoon bij de drogist te koop
Lees ook:Hoe erg: geld verdienen aan ‘zieke kinderen’
Lees ook:K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!
Lees ook:Wie heeft voorrang op de roltrap?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wanneer komt de Mini Playback Show nou terug?

  1. babykamer

    Lijkt me leuk als dat terugkomt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>