Krijgen de kinderen ‘van nu’ ook een Mini Playback Show?

Wie heeft er niet naar gekeken, de Mini Playback Show. Echt té leuk en onbegrijpelijk dat dat concept niet allang en breed voor onze kinderen in volle glorie is hersteld. En als het dan weer hersteld moet worden, dan wel met Hennie Huisman, zo is mijn mening. Die hoorde echt bij die show en ik denk dat hij het ook weer geweldig doet met de huidige generatie kids. Daar denken gelukkig meer mensen zo over. Beau van Erven Dorens en Koos van Plateringen zijn op bezoek geweest bij Remko van Westerloo om te praten over een eventuele comeback van Henny Huisman. Ik ben helemaal voor. Jullie?

De presentatoren boden een petitie aan om Henny weer terug op de buis te krijgen. En de SBS-baas lijkt wel iets te voelen voor de actie. “We moeten luisteren naar de kijker. En als de kijker wil dat Henny weer op televisie komt, dan moeten we het heel serieus nemen”, zo valt te lezen in De Telegraaf. Hennie zelf ziet het allemaal wel zitten. Ongetwijfeld ‘to be continued’!

Lees ook:Half miljoen handtekeningen voor Sesamstraat
Lees ook:Acht geheel nieuwe aflerveringen van Ti-Ta-tovenaar
Lees ook:The Simpsons niet langer een tekenfilm voor alle leeftijden
Lees ook:Challenge Day verplicht op alle middelbare scholen!
Lees ook:Wanneer komt de Mini Playback Show nou terug?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>