Eindelijk rust voor kids Michael Jackson

En dan nu een berichtje over de beroemdste kinderen van de wereld! Er is een akkoord bereikt over het voogdijschap over de drie kinderen van de overleden Amerikaanse popster Michael Jackson.  De moeder van de zanger, Katherine Jackson, krijgt de ‘permanente voogdij’ over de drie kinderen. Jacksons ex-vrouw Debbie Rowe, de moeder van de twee oudste kinderen, Prince Michael (12) en Paris (11), behoudt haar recht als ouder, maar ziet ervan af de kinderen zelf op te voeden, aldus de zender ABC News. Wat een ellende moeten die kids doormaken… Het zou fijn zijn als de kous hiermee af is, maar ik ben bang van niet!

Lees ook:Waar zoeken kinderen naar op de computer?
Lees ook:App dwingt kinderen hun ouders terug te bellen…
Lees ook:Wat ben je voor een moeder als je je 8-jarige kind botox inspuit???
Lees ook:De chaos van het moeder-worden overleven
Lees ook:Wanneer komt de Mini Playback Show nou terug?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>