Kinderen ziek na eten ‘slimheidspillen’

En dat is dus heel dom: denken dat je slim wordt van pillen. Maar tachtig kinderen in de Thaise hoofdstad Bangkok dachten het wel. Of hun ouders. Ze zijn opgenomen in het ziekenhuis na het slikken van slechte pillen. De verkoper had beloofd dat ze er slimmer van zouden worden, maar in plaats daarvan werden ze ziek. De kinderen kochten de pillen in een computerwinkel. Volgens de verkoper zouden de pillen zorgen voor een lichtere huid. En je kreeg ook nog eens betere cijfers op school. Al snel nadat de pilletjes waren ingenomen, voelden veel kinderen zich niet goed. Ze werden niet slimmer, maar kregen hoofdpijn en moesten overgeven. Een lichte huid kregen ze wel, maar dat kwam door de misselijkheid.
De verkoper van de pillen is opgepakt, omdat hij geen vergunning heeft om medicijnen te verkopen. Hij houdt vol dat de pillen werken, zolang je ze maar goed gebruikt.

Lees ook:iCentre Nederland maakt slechte 1 aprilgrap basisschool goed
Lees ook:Dodelijke pinda-allergie bij kinderen te genezen
Lees ook:Chemotherapie bij zwangere vrouw beïnvloedt ongeboren kind niet
Lees ook:Supermarkt helpt zwakke moeders door snoep bij kassa weg te halen
Lees ook:Koop je kids gerust om als ze geen groenten willen eten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>