iCentre Nederland maakt slechte 1 aprilgrap basisschool goed

De kinderen van basisschool De Vlindertuin in Heerhugowaard kregen eergisteren een worst voor gehouden. Ze zouden een iPad krijgen en het was ECHT GEEN 1 aprilgrap… De kleuters en hun ouders kregen van de schoolleiding te horen dat alle kinderen een iPad hadden gewonnen tijdens een ICT-training. De prijs zou op 1 april worden uitgereikt. Ook de ouders moesten daarbij aanwezig zijn. Het bleek een grote teleurstelling te zijn en veel kinderen en ouders waren woedend. Ze kregen niets meer dan petten met een briefje erop: aai-pet. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, moesten de kinderen daarna ook nog met de pet op langs alle overige klassen om hun te vertellen over de ‘grap.’iCentre Nederland vond het allemaal zo zielig dat het de kinderen alsnog 25 echte iPads cadeau doet, zo meldt Dichtbij.nl. Daarbij geeft de winkel aan de rest van de school in totaal ook nog eens 25 tablets. De schoolleiding laat weten dankbaar te zijn voor het gulle gebaar. Hulde aan iCentre! En De Vlindertuin: schaam je!

Lees ook:Huh? Een iPad basisschool waar je maar parttime hoeft te zijn?
Lees ook:Opblaasbare kubus maakt iPad kindproof
Lees ook:Hoe een kind voor 2000 euro iPad spelletjes koopt…
Lees ook:27 en 28 mei: Nationale Verteldagen 2006
Lees ook:Ouders poetsen tanden van kinderen niet goed genoeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>