Een beeldje van je ongeboren vrucht op de schoorsteen

Het wordt steeds gekker en het is wachten op het moment dat je je foetus 24 uur per dag live kunt volgen op je iPhone… Aanstaande ouders kunnen nu hun baby al echt zien en vasthouden terwijl hij/ zij nog niet geboren is. Every little wonder deserves a statue, meent www.3dbabybeeld.nl. Met behulp van een drie- of vierdimensionale echo kan een gipsbeeldje gemaakt van het nog ongeboren kindje in de baarmoeder. Als de baby goed ligt kan deze heel realistisch bekeken met behulp van de 3D echoscan in de baarmoeder.
Het beeldje is ongeveer 8,5 tot 10 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 8,5 centimeter diep. Het is een natuurgetrouw beeld van de nog ongeboren baby, in de juiste proporties.  Op dit moment is er slechts een echobureau dat de kwalificaties heeft om de juiste echoscan te maken. Het beeldje kost 250,- euro (tijdelijk 125,- euro ter introductie).

Lees ook:ONgeboren baby’s onderscheiden al smaken
Lees ook:Jongste baby ooit uit ziekenhuis ontslagen
Lees ook:Hoogste legotoren ter wereld gebouwd voor goed doel
Lees ook:Baby nog voor geboorte op Facebook (echt…)
Lees ook:Groente, fruit en vis goed voor moeder en ongeboren kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>