Groente, fruit en vis goed voor moeder en ongeboren kind

Een dieet van veel groente, fruit, vis en plantaardige olie, zoals gevolgd in landen rondom de Middellandse Zee, is goed voor de groei van een ongeboren kind en de bloeddruk van de zwangere vrouw. Het ligt eigenlijk ook wel een beetje voor de hand he? Dus wat let je! Het is dus niet alleen lekker en goed voor jezelf; ook je ongeboren vrucht vaart er wel bij. Lees hier het hele artikel over het onderzoek. Enne…fruit, groente en vis-ze!

Lees ook:Gratis schoolfruit werkt en is goed voor gezondheid kids
Lees ook:Kinderen lopen verhoogd risico op kanker door te weinig fruit en groente
Lees ook:Knorr Vie Kidz speelt handig in op onrust ouders
Lees ook:Voor 4 miljoen euro gratis fruit op basisscholen
Lees ook:Nederlands kind eet minder groente en fruit dan rest Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>