Alec Krajicek (14) Nederlandse jeugdkampioen tennis

Hoe gaaf! Alec Krajicek (14) is de nieuwe Nederlandse jeugdkampioen tennis. Wat een beetje genen en een goede coach niet allemaal doen! Alec won gisteren met 7-5 en 6-3 de finale van de nummer 1 van Nederland. Precies dertig jaar geleden won zijn vader Richard op z’n veertiende ook het NJK, meldt het Jeugdjournaal. Later werd hij de eerste Nederlander die het beroemde tennistoernooi Wimbledon won. Wie weet…

Lees ook:Jaaa! Het Jeugdjournaal heeft eerste nieuws-app voor kids gelanceerd
Lees ook:Nederlandse schoolkinderen aanzienlijk minder fit dan vroeger
Lees ook:Nederlandse schoolkinderen aanzienlijk minder fit dan vroeger
Lees ook:NOS Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending 5 juni
Lees ook:Kinderen leren eenvoudig Shakespeare…achter de computer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>