NOS Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending 5 juni

Ik ben gek op het jeugdjournaal! Nu weer dit leuke initiatief: Een groep van 75 kinderen gaat voor de NOS Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending de lijstrekkers van de zes grootste politieke partijen aan de tand voelen. Politieke én persoonlijke zaken komen aan de orde. Goed hoor! Mijn zoontje van negen vindt het geweldig en steekt er ongemerkt zo ontzettend veel van op! Zo kan CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende de vraag verwachten of zijn dochter hoopt dat hij na de verkiezingen premier blijft. Balkenende, Job Cohen (PvdA), Femke Halsma (GroenLinks), Emile Roemer (SP), Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV) gaan eveneens met de kinderen in gesprek over actuele onderwerpen en thema’s die de kinderen bezighouden. De NOS Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending is zaterdag 5 juni (19.00 uur) te zien op Nederland 3. De presentatie is in handen van Rozemarijn Moggré en Milouska Meulens.

Lees ook:Kleine kinderen kiezen massaal voor…Jan Peter Balkenende!
Lees ook:Jeugd kiest voor Wouter Bos
Lees ook:‘Vaders hebben recht op twee weken vaderverlof’
Lees ook:Kinderen voor Kinderen brengt Islam-propaganda vindt Wilders
Lees ook:Jaaa! Het Jeugdjournaal heeft eerste nieuws-app voor kids gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>