Jaaa! Het Jeugdjournaal heeft eerste nieuws-app voor kids gelanceerd

Het NOS Jeugdjournaal heeft vorige week de eerste volledige nieuws-app voor kinderen in Nederland. Met de nieuwe Jeugdjournaal-app kunnen kinderen nieuwsvideo’s en uitzendingen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken, reageren op stellingen of een weerfoto insturen. Ik vind het leuk!!! Maar nou ben ik sowieso een fan van het Jeugdjournaal. De app is beschikbaar voor Android smartphones en tablets en gratis te downloaden via jeugdjournaal.nl/app.“Ooit zijn we begonnen met één tv-uitzending per dag, die je maar op één moment van de dag kon zien; tegenwoordig voorzien we kinderen 24/7 van nieuws. Op tv, op internet en nu dus ook op hun smartphone of tablet”, zegt Ronald Bartlema, chef van het NOS Jeugdjournaal. Lara Ankersmit, hoofd NOS Digitale Media, vindt dat een Jeugdjournaal-app niet kon uitblijven, want: “Steeds meer kinderen gebruiken een smartphone of tablet. Op basis van de bevindingen na deze lancering gaan we de app doorontwikkelen en wellicht ook beschikbaar maken voor andere platforms.”

Lees ook:Deed het Jeugdjournaal de verslaggeving rondom Milly goed?
Lees ook:Jeugdjournaal niet voor 6-7 jarigen bedoeld
Lees ook:NOS Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending 5 juni
Lees ook:Kinderen gek op de radio
Lees ook:Kinderen geven hun basisschool gemiddeld een 8

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jaaa! Het Jeugdjournaal heeft eerste nieuws-app voor kids gelanceerd

  1. frans

    mag ik hem hebben

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>