Jeugd kiest voor Wouter Bos

De kijkers van het jeugdjournaal hebben PvdA-lijsttrekker Wouter Bos uitgeroepen tot winnaar van het zaterdag gehouden NOS Jeugdjournaal verkiezingsdebat. Marijnissen eindigde op de tweede plaats en Balkenende derde. Mark Rutte kon de kinderen niet boeien.

Bijna 50 procent van de kinderen tussen negen en twaalf jaar wees Bos via een steekproef (Jeugdpeil.nl) aan als winnaar.Als favoriete kandidaat voor minister-president kwam Bos ook als winnaar uit de bus (45 procent). De jeugd vond hem ook het duidelijkst in het debat. De uitzending op Nederland 3 trok ongeveer 700.000 kijkers.
Iemand hier nog met zijn of haar kinderen zitten kijken? Die van mij zijn er iets te klein voor, maar ik ben benieuwd naar de reacties.

Lees ook:Jaaa! Het Jeugdjournaal heeft eerste nieuws-app voor kids gelanceerd
Lees ook:800 kinderen in NEDERLAND onschuldig vast!
Lees ook:Kinderen gek op de radio
Lees ook:Nederlandse Josje maakt K3 weer compleet
Lees ook:Wit-Rusland wint Junior Songfestival 2007, Nederland wordt elfde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeugd kiest voor Wouter Bos

  1. Roland Klaverstijn

    ‘Mijn’ Suze heeft zitten kijken en volgens haar was Marijnissen met voorsprong nummer 1. Hij kwam eerljk en oprecht over, net zoals onze Femmie. Gelukkig, de appel valt niet ver van de boom…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>