Gespot: Tsjip geboortekaartje, geboortekaartjes met een origineel ontwerp

Van mooie ontwerpen krijgen wij geen genoeg. Ook nu hebben we weer een prachtig ontwerpbureau gespot: Tjips Geboortekaartjes. Originele geboortekaartjes die perfect aansluiten op de wensen van de ouder, de één lief, de ander stoer, lekker uitbundig of juist retro met een vleugje van vroeger. Bij Tsjip geboortekaartjes is alles mogelijk.  Ontwerpster Lolita Blancke ontwerpt originele geboortekaartjes die perfect aansluiten op de smaak en wensen van de aanstaande ouders. “Daarom let ik op trends in mode en woondecoratie, volg ik veel lifestyleblogs en bezoek ik graag beurzen.” Want de geboorte van je kindje wil je natuurlijk op een speciale manier aankondigen. Lolita vindt het zo leuk om te doen dat ze elk kaartje het liefst ‘een eigen verhaal’ mee geeft.
De geboortekaartjes (roze, blauw, stoer, lief, vintage, hip of juist klassiek) kunnen makkelijk gemaakt worden via de website www.tsjipgeboortekaartjes.nl. Liever een uniek kaartje naar eigen inzicht? Dan wordt er een geboortekaartje op maat gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar dit super leuke ontwerpbureau vol lieve geboortekaartjes? Neem dan een kijkje op www.tsjipgeboortekaartjes.nl.

Lees ook:Tsjip geboortekaartjes lanceert nieuwe website
Lees ook:Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:De mooiste geboortekaartjes op hippe-geboortekaartjes.nl
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>