De mooiste geboortekaartjes op hippe-geboortekaartjes.nl

Met vrolijke uiltjes, stoere stippen of lieve hartjes: op hippe-geboortekaartjes.nl vind je geboortekaartjes in allerlei soorten en -sinds kort- ook allerlei maten, ontworpen door bekende designers.  Hippe-geboortekaartjes.nl is dé website om zelf je geboortekaartje te ontwerpen. Op de website vind je geboortekaartjes in allerlei stijlen en met verschillende thema’s. De grote collectie varieert van vintage tot stoer, van scrapbookkaartjes tot kaartjes met foto’s. De kaartjes kun je makkelijk zelf aanpassen naar je smaak. Voeg foto’s en elementen toe, verander de kleur en wijzig het lettertype. Wil je echt helemaal zelf je kaartje ontwerpen, dan is dat ook mogelijk.
Een proefdruk bestel je al voor €1. Je ontvangt dan meteen een samplesetje met de 5 papiersoorten (zoals oud-Hollands en parelmoer) en de 15 envelopkleuren  waar je uit kunt kiezen, waaronder een hippe envelop van kraftpapier, die sinds kort is toegevoegd aan het aanbod.

Een van de oprichters, Sietze van der Wal, vertelt: “We hebben ons met hippe-geboortekaartjes.nl tot doel gesteld om de mooiste kaartjes te maken, waar mensen blij van worden. Elk kaartje is een beleving.” Onlangs is de webshop uitgebreid met hippe kraamborrelkaartjes in de stijl van het geboortekaartje, ook zijn er nieuwe formaten toegevoegd. Je vindt op hippe-geboortekaartjes.nl nu zowel vierkante als hippe staande kaartjes met het formaat 11×17 cm.

Lees ook:Tsjip geboortekaartjes lanceert nieuwe website
Lees ook:Gespot: Tsjip geboortekaartje, geboortekaartjes met een origineel ontwerp
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen
Lees ook:Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>