Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

Op een gloednieuwe website presenteert Lief Leuk & Eigen de huidige – maar ook vier compleet nieuwe collecties geboortekaartjes: Little Dutch, Gribbeltje, Cécile Printemps en Hipster Sweet. Nieuw: Geboortekaartjes van het kinderlifestyle-merk Little Dutch. Zij vertaalden hun designs naar een mooie collectie geboortekaartjes. Stoere jongenskaartjes en zoete meisjeskaartjes in de stijl van de kinderkameraccessoires. Vanaf nu zijn de kaartjes van Gribbeltje uitsluitend bij Lief Leuk & Eigen verkrijgbaar. Danielle Frensch ontwerpt al jaren geboortekaartjes in een vrolijke herkenbare stijl. Voor de toekomst koos ze een exclusieve samenwerking met Lief Leuk & Eigen.

Cécile Printemps
Een nieuwe lijn geboortekaartjes, ontworpen door Cécile Vrinten, o.a. bekend uit Happinez en Het Parool. Een collectie vol retro-kleuren met Scandinavische invloeden.

Hipster Sweet uit Amerika
Na een kennismaking via Etsy liet Lief Leuk & Eigen een eigentijdse collectie ontwerpen door de Amerikaanse vormgeefster Amanda Shoemaker van Shh! Maker Design.

Over Lief Leuk & Eigen.
De nieuwe site van Lief Leuk & Eigen is overzichtelijk en tussen de ruim 800 kaartjes, is altijd een geschikt geboortekaartje te vinden. Alle kaartjes zijn direct eenvoudig aan te passen naar eigen smaak. De eerste twee proefdrukken zijn gratis. De previews van de nieuwe kaartjes werden met groot enthousiasme ontvangen op de Negenmaandenbeurs. Vanaf nu ook allemaal online via www.liefleukeneigen.nl

Lees ook:De mooiste geboortekaartjes op hippe-geboortekaartjes.nl
Lees ook:Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje
Lees ook:Gespot: Tsjip geboortekaartje, geboortekaartjes met een origineel ontwerp
Lees ook:Madlilies: originele geboortekaartjes én kinderkamerkunst
Lees ook:Prénatal lanceert collectie #4 ‘Small wonders’ uit de collectie Sweet Petit by Prénatal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

  1. Marhaban

    Stoere designs hoor. Wil ze ook wel hebben! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>