Tsjip geboortekaartjes lanceert nieuwe website

De geboorte van je kindje wil je het liefst op een zo’n uniek mogelijke manier aan iedereen vertellen. De zoektocht naar het mooiste geboortekaartje is dan ook een project waar elke aanstaande moeder zich vol overgave op stort. Tsjipgeboortekaartjes.nl biedt mooie en unieke geboortekaartjes. Met de lancering van de nieuwe website, krijg je als aanstaande ouder niet alleen heel veel inspiratie, maar ook veel gemak. De vernieuwde website biedt namelijk uitgebreide mogelijkheden waarmee je je kaartje nog persoonlijker kunt maken. Nieuw is de optie waarbij je het gehele kaartje kunt aanpassen, zoals bij bijvoorbeeld de “in de mix” collectie. Voeg afbeeldingen toe, verwijder ze, schrijf je eigen teksten, kies lettertypes; of te wel ontwerp je eigen geboortekaartje.

Over Tsjip
Studio Tsjip is het kindje van Lolita Blancke, die vanuit haar passie voor papier en illustratie in 2009 is gestart met Tsjip geboortekaartjes. “Niets vind ik leuker dan het ontwerpen van een origineel geboortekaartje, van lief tot stoer of juist met een knipoog naar klassiek. Zit het kaartje van je dromen er nog niet bij, neem dan gerust contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden voor een kaartje op maat.”

Lees ook:Gespot: Tsjip geboortekaartje, geboortekaartjes met een origineel ontwerp
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:De mooiste geboortekaartjes op hippe-geboortekaartjes.nl
Lees ook:Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>