Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje

Nog op zoek naar een leuk idee voor die ene toch wel te witte muur in de babykamer? Ik heb er een voor je! Lief Leuk & Eigen maakt muurstickers van geboortekaartjes.  Superidee, niet? Dan heb je dus het eigen geboortekaartje als sticker op je muur! Het is ook een erg leuk cadeautje voor een zwangere vriendin of je zus bijvoorbeeld… Met veel zorg selecteren aanstaande ouders het geboortekaartje voor hun baby. Dit met liefde gekozen beeld komt nu als sticker terug op de muur van de kinderkamer, voor een blijvende herinnering. Qua muurstickers is er veel mogelijk. Een ontwerp op maat, geïnspireerd op het geboortekaartje of een keuze uit het standaardassortiment. Kies maat S, M of maat L voor een spectaculair resultaat van 1.30 x 1.30 meter! Deze muurstickers van full colour glanzend materiaal passen perfect op een gladde muur en creëren een bijzondere babykamer.
Lief Leuk & Eigen staat bekend om de unieke collecties met geboortekaartjes van bijzondere ontwerpers uit binnen- en buitenland. Van illustraties tot prints en strakke patronen, er is voor iedereen een kaartje te vinden bij deze designshop. De ontwerpers van Lief Leuk & Eigen staan indien nodig de ouders in spé graag bij met een aanpassing of kaartje op maat. En met bijpassende adresstickers is het plaatje compleet. Geïnspireerd op het geboortekaartje ontwerpt Lief Leuk & Eigen naast muurstickers ook vlaggen, tegeltjes en canvassen.

Voor het complete aanbod: www.liefleukeneigen.nl

Lees ook:Gespot: Tsjip geboortekaartje, geboortekaartjes met een origineel ontwerp
Lees ook:Tsjip geboortekaartjes lanceert nieuwe website
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:Win een geboortesticker van KidZstijl voor raam of muur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>