Girly Girls introduceert skorts in zomercollectie 2014

Vandaag lanceert modemerk Girly Girls haar zomercollectie voor meisjes in de leeftijd 2 tot en met 8 jaar. Centraal in deze collectie staan skorts: praktische rokjes met een comfortabel Schermafbeelding 2014-05-13 om 19.15.23binnenbroekje. Een skort biedt meisjes vrijheid van bewegen, zonder dat zij (of hun ouders) zich zorgen te hoeven maken dat er onder de rok gekeken kan worden. Girly Girls introduceert de skort in 2 modellen: eentje met plooien en een sportieve korte variant. De zomercollectie van Girly Girls biedt ook comfortabele en kleurige jurken, broeken en T-shirts. Allemaal in de zachtste en mooiste stoffen en gemaakt door vakbekame mensen in een atelier in Polen.

Skort is een samenstelling van het Engelse woord skirt (rokje) en een short (korte broek). Een skort is een rokje met een binnenbroekje: staat zo leuk als een rokje, met biedt het comfort van een broekje. Zo staan meisjes nooit meer in hun onderbroek tijdens het spelen of sporten.
Een skort staat leuk, zit lekker en is makkelijk aan en uit te trekken. Veel sportrokjes werden al langer op deze manier gemaakt. Maar gek genoeg werden de voordelen van deze combinatie nog nauwelijks toegepast voor ‘gewone’ kleding. Tot nu toe!

Girly Girls heeft twee modellen skorts: een ‘nette’ met plooien, een rits en knoop, verstelbare tailleband en zakken voor een stoere look en een sportieve skort in een kekke korte uitvoering met lief roezelrandje en een elastieken band.

Over Girly Girls

Girly Girls is het kledingmerk van Carolien de Marez Oyens uit Santpoort-Zuid. Doelstelling van Girly Girls is om kleding te maken die betaalbaar is, net even anders, praktisch, van goede kwaliteit en gemaakt door vakbekwame mensen. Girly Girls verkoopt kleding in de maten 92-98, 104-110 en 116-122. Alle kleding uit de zomercollectie van 2014 is in een atelier in Polen vervaardigd en gemaakt van de mooiste stoffen, pure katoen met elastiek erin.

Lees ook:Een zomer vol strikjes en autoraces met Tuuf’s World
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Enjoy Summer with Br@nd for Girls!
Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!
Lees ook:Chaos-and-Order viert 5-jarig jubileum mét een cadeau!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>