Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten

Tuuf’s World trekt komende winter de stoute schoenen aan en brengt een heerlijk stoere toch lieve collectie voor de allerkleinsten. Een collectie vol comfortabele kleding gemaakt van 100% katoenen jersey, velour en sweatstoffen. Waar Tuuf’s World in 1995 begon met een collectie van zes modellen in twee kleurcombinaties, is het merk in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét babymerk in zowel binnen- als buitenland. De collectie, die tegenwoordig bestaat uit meer dan honderd modellen en zeven kleurcombinaties, staat bekend om het draagcomfort voor de allerkleinsten.
Deze winter staat een warme winterse uitstraling centraal. Voor de jongens betekend dit stoere sportieve truien en warm gebreide vesten die goed te combineren zijn op heerlijk zachte joggingbroeken. Door de het gebruik van ecru met donkerblauw, lichtblauw en bruin is de collectie eindeloos te combineren. Voor de meisjes komt Tuuf’s World met een opvallend hartjes thema gecombineerd met vrolijke noppen. De collectie, afgewerkt met geborduurde hartjes en lieve satijnen strikjes, biedt voor elke meisje wat wils. Lieve jurkjes, stoere joggingbroeken en mooi gebreide vesten in de kleuren lichtroze en fuchsia, zorgen ervoor dat ook hier goed gecombineerd kan worden.

Laat de winter maar komen!

Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World
Lees ook:Een zomer vol strikjes en autoraces met Tuuf’s World
Lees ook:Coole Yale stijl van Gant bij Little One
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>