Enjoy Summer with [email protected] for Girls!

[email protected] for girls introduceert haar nieuwste collectie SS14 nostalgisch met een eigenwijs tintje. “Wij zien er lief uit, maar met ons valt niet te spotten”. Vanaf 15 maart a.s. is deze spannende collectie verkrijgbaar in de winkels. De collectie bestaat uit vrolijke kleuren waarin koraalrood, zee blauw en forrest green de hoofdrol spelen. Vlieg vrolijk de lente in met de sierlijke opdrukken zoals parkieten en vlinders. Elk kledingstuk is onderling met elkaar te combineren. Hierdoor kan je altijd in de meest unieke zelf samengestelde outfit lopen. Met een knipoog naar de jungle krijgt de collectie een stoer tintje. Een van mijn favoriete merken! Echt te leuk! De kleding wordt gemaakt van hoge kwaliteit katoen jerseys met lycra en is geproduceerd door de beste breiers van de wereld: Portugal. Alles wordt geproduceerd onder eerlijke omstandigheden in Portugal, want het motto is: geen kinderkleding maken waar mogelijk kinderen aan hebben moeten werken.

De stoffen zijn super zacht waardoor het heerlijk zit. Vrij bewegen en spelen is namelijk het belangrijkste voor elk kind. De collectie is uniek, omdat het design is ontworpen door [email protected] for girls en speciaal voor [email protected] for girls wordt gedrukt. Geen enkele stof zie je terug in collecties van andere merken.

De prijsklasse bevindt zich in het middensegment. Hoge kwaliteit voor een bijpassende prijs. De kleding van [email protected] for girls is te koop in ruim 40 door hun geselecteerde winkels verspreid over heel Nederland. Daarnaast is de kleding, leverbaar in de maten 86 t/m 164, ook verkrijgbaar via www.brandforgirls.nl

Lees ook:[email protected] for girls: helemaal geweldig, bijna té leuk!
Lees ook:Nieuwe collectie bobbi ravioli ook verkrijgbaar in de winkel
Lees ook:Succesvol kledingmerk bobbi ravioli start met jongenslijn
Lees ook:Girly Girls introduceert skorts in zomercollectie 2014
Lees ook:Ravotten in comfortabele jeans van Tiljamid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>