Chaos-and-Order viert 5-jarig jubileum mét een cadeau!

Het Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order bestaat 5 jaar en is met haar herkenbare stijl en dessins inmiddels niet meer weg te denken uit het modebeeld. Een mooie prestatie en reden voor een feestje! Chaos-and-Order viert haar 5-jarig jubileum dan ook goed: met een lekker kleurrijke zomercollectie en een hip cadeautje bij je bestelling.
Dit voorjaar lanceert Chaos-and-Order een nieuwe, extra kleurrijke zomercollectie. Aan de herkenbare stijl zijn nieuwe kleuren en dessins toegevoegd. Zo kun je kledingstukken eindeloos mixen & matchen om de favoriete zomeroutfit voor je kind samen te stellen. De kleding van Chaos-and-Order is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit tricot en heeft een mooie, smalle pasvorm. De collectie Boys bestaat deze zomer uit shirts en polo’s met stoere prints. Voor de Girls is er keuze uit veel jurkjes, rokjes, shirts en bijpassende vestjes.

Via Chaos-and-Order.com kun je eenvoudig de hele collectie bekijken en zelfs een hele outfit in een keer bestellen. Bovendien stuurt Chaos-and-Order.com bij elke bestelling een leuke attentie voor je kind mee: een mooie haarband voor de meisjes of een stoere boxershort voor de jongens.

Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Chaos-and-Order: super leuke kleding voor de kinderen…..en voor papa en mama!
Lees ook:Chaos-and-order: lekker stoer en eigenwijs
Lees ook:Een zomer vol strikjes en autoraces met Tuuf’s World
Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>