Lezers van kinderspul.blog.nl kopen met korting bij Pucks Online!

Pucks Online is nou zo’n typisch voorbeeld van een webwinkel waar je doorheen begint te ‘bladeren’ en dat je ineens op de klok kijkt en merkt de tijd voorbij is gevlogen. Je blijft kijken;  alles is ook zo leuk. Pucks Online biedt gaaf spul voor jongens en meiden en de aller, allerkleinsten. En speciaal voor de lezers van kinderspul.blog.nl heeft Pucks Online een kortingscode beschikbaar gesteld! Lees hieronder hoe en wat!De stenen winkel Pucks in Dalfsen bestaat sinds april 2005. De webwinkel heette toen nog www.puckskinderkleding.nl. Maar de webwinkel waar wij het nu over hebben is meer dan kersvers te noemen: www.pucksonline.nl zag namelijk in januari 2011 het levenslicht. De nieuwe site is overzichtelijk, leuk en helder en biedt naast kinderkleertjes nu ook kleertjes voor baby’s en vanaf winter 2011 dameskleding. Ook aan ons moeders wordt gedacht!
Kopen bij Pucks Online biedt vele voordelen Het is veilig en snel. Je kunt op rekening kopen en  hoeft geen verzendkosten te betalen als je meer dan 50 euro shopt. Pucks Online heeft ook een spaarsysteem. Bij iedere aankoop van € 20,00 ontvang je één Puckie, ook op afgeprijsde artikelen. Als je 20 Puckies hebt gespaard kun je deze zelf inwisselen voor een cadeaubon van € 20,00. Hoe leuk is dat?
Outfitters Nation, Kiezel-tje, Gaastra, Twinlife, Retour, Cars, Mim-pi, Claesens, Vingino, Bomba, Carbone, Desigual: noem een bekend kindermerk en de kans is groot dat je het bij Pucks aantreft.

Kopen met een kortingscode voor kinderspul-lezers!

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief of ga even lekker voor zitten (kopje koffie erbij) voor een uurtje online shoppen bij Pucks Online. En gebruik daarbij vooral de code kinderspul: daarmee valt je rekening 10%  goedkoper uit! Let wel: de code is geldig tot en met 30 april 2011!
Ik geef de shop een vermelding in de categorie ‘Het Beste Kinderspul’.

Lees ook:20% korting bij Jimmy and Jill voor lezers kinderspul
Lees ook:Win 50 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:Lezerskorting bij Samen Hip: net zo cool als papa en mama!
Lees ook:Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet
Lees ook:Trimela: de plek voor vriendelijk geprijsd kwaliteitsspeelgoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>