Lezerskorting bij Samen Hip: net zo cool als papa en mama!

Mijn dochter vindt het echt geweldig om te bekijken wat ik aan heb en dan zelf een soortgelijke outfit uit de kast te trekken. Een echt meidending? Misschien wel. Maar ook jongetjes vinden het geweldig om er hetzelfde uit te zien als papa. En met dat gegeven is de webshop www.samenhip.nl van de grond gekomen. Ik vind het leuk en extra leuk omdat wij van kinderspul korting krijgen!  Dezelfde accessoires als mama, dezelfde shirts als papa: bij Samen Hip vind je het! Leuk als cadeau, maar ook erg leuk om samen mee op een feestje te verschijnen. En speciaal voor de feestdagen heeft Samen Hip satijnen stropdassen voor vader en zoon in de collectie opgenomen en feestelijke armbanden voor moeder en dochter. Hoe gaaf! Ik nomineer deze webshop in de categorie Beste Kinderspul.  Lezeressen (en ook lezers natuurlijk) van kinderspul.blog.nl krijgen 5% korting op de gehele collectie met de code SH5BLG. Dat maakt het feest nog completer.

Lees ook:Irene Moors oordeelt over de leukste papa van Nederland
Lees ook:Kekke Kids: overzichtelijke webshop vol leuks!
Lees ook:20% korting bij Jimmy and Jill voor lezers kinderspul
Lees ook:Zebra Trends scoort weer eens met leuke tas!
Lees ook:Bij Jooltje.nl is alles wat je koopt een cadeautje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>