Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet

  Regelmatig besteden we op kinderspul.blog.nl aandacht aan leuke tweedehands kinderkledingwinkeltjes. Nu eens een ander soort tweedehands winkel: een 'online-exemplaar'. Vintage4Fun is een ontzettend leuke, overzichtelijke online winkel, waar je de leukste en de goedkoopste (merk)kinderkleding kunt kopen. Tweedehands uiteraard. Toevoegen aan je favorieten deze site en regelmatig even een kijkje nemen! 24 uur per dag winkelen… wat willen we nog meer?

Lees ook:Plusmaatjes: kleding voor kinderen met een maatje meer
Lees ook:Doerak Kinderkleding: iedere keer iets nieuws
Lees ook:De leukste tweedehands kinderkleding vind je bij…
Lees ook:Namens de redactie: een gelukkig 2007 gewenst!
Lees ook:Saartje kindersierraden; gewoon heel leuk!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet

  1. Jansen

    Graag bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om samen met Kempen look een kleding party te organiseren. Wij komen dan met een groot assortiment naar U toe. Tijdens deze Party kunt U en Uw gasten vrijblijvend de kleding bekijken. Een bijkomend voordeel is dat er bij een eventuele bestelling geen verzendkosten worden berekend. Als wij de kleding niet in de juiste maat bij ons hebben of U een ander item uit onze webshop wilt, sturen we deze gratis na.

    http://www.kinderkleding-party.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>