Win 50 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill

Een van de leukere webwinkels op het gebied van kinderkleding is toch wel Jimmy and Jill. Vind ik dan… Hippe merken als Blemish, Katvig en Goosecraft die je niet overal tegenkomt. Daarnaast biedt de webwinkel een goede service. Jij ook helemaal gek van Jimmy and Jill? Mooi! Grijp dan nu je kans en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Als je dat doet, maak je namelijk kans op een cadeaubon van 50 euro! En dat is natuurlijk helemaal feest! Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, ga dan ook maar meteen lekker online shoppen, want de 50% uitverkoop voor de zomercollectie 2010 is van start gegaan. Enjoy your shopsession!

Lees ook:Maak kans op 75 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:Win hier kinderkleding van superleuke webshop Jimmy and Jill!
Lees ook:Volop uitverkoopfeest bij Jimmy and Jill
Lees ook:20% korting bij Jimmy and Jill voor lezers kinderspul
Lees ook:Win kaartjes voor Negen Maanden Beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>