20% korting bij Jimmy and Jill voor lezers kinderspul

Ik ben gek op leuke, originele webwinkels met kinderkleding. En die zijn schaars! Vaak is het ‘veel van hetzelfde’, maar dat geldt absoluut niet voor Jimmy and Jill. Daar hebben ze pas echt begrepen hoe mooi kinderkleding kan zijn! Bijzondere en originele merken als Moodstreet, Katvig, Bomba, Molo, SuperEgo en Finger in the Nose bieden net dat beetje ‘anders’ waar je je kind er extra leuk door uit laat zien. Speciaal voor de lezers van kinderspul.blog.nl biedt Jimmy and Jill 20% korting op de aankoop. Om in aanmerking te komen dien je bij je bestelling de code kinderspul01 in te toetsen. Heel simpel! Je korting wordt dan direct verrekend. Wij van kinderspul wensen je ontzettend veel shopplezier! Enne…vergeet je je ook niet te abonneren op de nieuwsbrief?

Lees ook:Win hier kinderkleding van superleuke webshop Jimmy and Jill!
Lees ook:Maak kans op 75 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:Volop uitverkoopfeest bij Jimmy and Jill
Lees ook:Win 50 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:Bij www.zoepp.nl lekker sale-shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>