Chaos-and-Order: super leuke kleding voor de kinderen…..en voor papa en mama!

Ik ben om en niet zo’n klein beetje ook. Wat een waanzinnig leuk merk is Chaos-and-Order. Enne…niet alleen voor je zoon of dochter; ook voor jou en zelfs voor je man verkoopt de webshop kleren! Is dat even leuk allemaal? De kleurstellingen, de ontwerpen, de prints…ik vind het allemaal evDe twee eigenaren Christa Hubert en Miranda Veurink startten het voorjaar van 2009 met dit nieuwe, succesvolle kinderkledingmerk. De collectie werd in eerste instantie online via de webshop  www.chaos-and-order.com verkocht, maar inmiddels ligt het merk ook in diverse winkels. en leuk.Vanaf augustus 2010 is de kleding van Chaos-and-order.com onder meer te vinden in winkels als bijvoorbeeld Dean Junior in Weert, DARE in Ede en Woods in Arnhem. “We zijn nu het tweede seizoen via de webshop aan het verkopen en we merken dat er erg goed wordt gereageerd op onze producten. Klanten zijn enthousiast over de goede prijsstelling, de vrolijke en stoere styling en service. Alle artikelen zijn heerlijk draagbaar door de stretchkwaliteit. Ook de aangesloten pasvorm voor jongens en meiden is een veelgehoord pluspunt. Op basis van onze ontwerpen worden wij steeds meer benaderd door winkeliers met de vraag of zij het in hun winkel kunnen verkopen,” aldus de twee eigenaressen. En zo geschiedde dus!
Chaos-and-order.com biedt stoere kinderkleding voor jongens en meiden in de maten 86/92 t/m 146/152.

Tja, we kunnen er nog wel heel erg en uitgebreid op ingaan, maar misschien moet je gewoon maar even lekker online gaan shoppen! Het zal je bevallen, echt!

Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Chaos-and-Order viert 5-jarig jubileum mét een cadeau!
Lees ook:Spaansekinderkleding.nl presenteert nieuwe wintercollectie van Tuc Tuc en Boboli
Lees ook:Kinderkleding van Zeeuwse Bouwman Lifestyle beschikbaar voor heel Nederland
Lees ook:Kinderkledingmerk Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>