Kinderkleding van Zeeuwse Bouwman Lifestyle beschikbaar voor heel Nederland

Kleertjes voor jongens en meiden, maar ook veel leuks voor dames en heren: dat vind je bij allemaal bij de nieuwe webwinkel Bouwman Lifestyle. De stenen winkels zijn te vinden in Domburg, Goes, Renesse, Middelburg, Terneuzen en Zoutelande en sinds kort kun je dus ook online shoppen! Gemak dient de mens! En nu kan de rest van Nederland ook kennismaken met deze Zeeuwse shop!Nou, ik ben om hoor:  Bengh, CKS, Geisha, JRN, McGregor, Moodstreet, Muy Malo, Reset, Retour, Scotch R’belle, Sevenoneseven, Tommy Hilfiger en Vingino voor meiden en voor de jongens CKS, Gaastra, Jake Fischer, JRN, Moodstreet, NZA, Reset, Retour, Scapa Sports, Scotch Shrunk, Sevenoneseven, Tommy Hilfiger en Vingino. Een geweldig rijtje merken, niet? De fotografie is heel mooi: what you see is what you get bij Bouwman. Je kunt je bijna niet voorstellen dat dit een webwinkel is die pas sinds kort online is, zo gaaf ziet het er uit.
Ook erg leuk trouwens: de zaak verkoopt ook allemaal leuke cadeaus, onder meer van Riviera Maison, Pip en Bridgewater.

Nog even wat voordelen van online shoppen op een rijtje: Bouwman Lifestyle kent geen bezorgkosten en levert binnen 1 tot 5 werkdagen. Shoppen bij Bouwman is veilig en eenvoudig. Het meest fijne is natuurlijk dat je het lekker vanachter je eigen computer kunt doen! Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste berichten van de Zeeuwse shop. Ik geef ze een eervolle vermelding in de categorie Het Beste Kinderspul! En als ik een keertje in Zeeland ben (misschien deze zomer?) ga ik ZEKER langs!

Lees ook:Toff Kidswear scoort op ieder front punten!
Lees ook:Bijna 40.000 stuks kinderkleding op één site!
Lees ook:Pico Mode: de webshop waar je in blijft winkelen
Lees ook:ZiZo Kindermode: feestelijk shoppen
Lees ook:Tommy Hilfiger opent kinderwinkel in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kinderkleding van Zeeuwse Bouwman Lifestyle beschikbaar voor heel Nederland

 1. Astrid

  Proficiat met deze nieuwe website. Ziet er mooi uit.

  Succes!

  Astrid
  jijwel.nl | Kinderkleding

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>