Kinderkledingmerk Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco!

De zoetje figuurtjes zijn er nu ook voor jongens. Vanaf oktober is de nieuwe collectie van dit kledingmerk online verkrijgbaar via de Lollylicious webshop. Lollylicious is een label voor meisjes en jongens van 2 tot 8 jaar. Lollylicious & Chocoloco zijn een mierzoet merk bomvol zoete cupcakes, smeltende ijsjes, vrolijke snoepjes en kruimelende koekjes. De zoete figuurtjes nemen je mee in een blije, mierzoete wereld. Deze winter wordt de collectie van Lollylicious uitgebreid met leuke jurkjes. De nieuwe kleuren en vrolijke ontwerpen zien er zo lekker uit dat je ze wel op zou willen eten! Er zijn drie verschillende ontwerpen en ieder ontwerp is er in drie kleuren: Blackberry, Strawberry en Raspberry. Deze gave jurken zijn verkrijgbaar voor €34,95.ChocoLoco najaar & winter 2014/2015
Het nieuwe broertje van Lollylicious! De stoere, vrolijke shirts voor jongens met mierzoete prints. Een ‘Supermuffin’, ‘Smart cookie’ en ‘Cool candybar’. Deze drie ontwerpen zijn er in twee stevige kleurcombinaties: oranje & petrol en omgekeerd. Deze coole shirts zijn verkrijgbaar voor €22,95.

Unieke productie
De kleding van Lollylicious en ChocoLoco wordt lokaal geproduceerd in een klein atelier. De oplages zijn niet groot waardoor de kwaliteit als originaliteit gewaarborgd blijft. De jurken en shirts hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van stevig katoen. De kleding bestaat uit 95% katoen en 5% elastan en is te verkrijgen in maat 86-92 t/m 122-128.

De samenwerking van Lollylicious fashionlabel
Lollylicious en ChocoLoco fashionlabel is tot stand gekomen door een samenwerking van twee vriendinnen. Nadine Spelt is grafisch ontwerpster, fotografe en eigenaresse van DineSign. Priscilla Farla-Pille is eigenaresse van webwinkel Kleine Baasjes en ervaren in de modebranche. Nadine bedenkt de nieuwe creaties en Priscilla brengt deze op te markt via dit geweldige kledinglabel.

Lees ook:Lollylicious – nieuw kledinglabel voor meiden van 0 – 8 jaar!
Lees ook:Vintage Cowboys lanceert wintercollectie voor stoere jongens
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Blond&Blond: funky kleding voor stoere kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>