Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter

Het populaire Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order kan niet wachten tot de winter begint. Stoere jurkjes met een heerlijk warme col, behaaglijke hoodies, coole shirts met opvallende prints en speelse rokjes. Natuurlijk met lekker warme, bijpassende kniekousen of leggings met elk been in een andere kleur. Zoals je van Chaos-and-Order gewend bent, vind je in de nieuwe collectie weer veel kleuren, dessins en prints die je eenvoudig kunt combineren. Een wintercollectie die vraagt om spannende sneeuwbalgevechten, lange sleetochten en nagenieten bij de open haard met warme chocolademelk!
De nieuwe wintercollectie van Chaos-and-Order is speciaal ontworpen voor stoere, coole meiden en jongens die weten wat ze willen. Weg met saaie kleuren en designs. Deze kids gaan voor gave kleuren en opvallende prints; van een hippe, felrode sterrenprint tot speels zebradesign. En, zeker niet onbelangrijk, de kleding kan tegen een stootje en zit ook nog eens heerlijk!

De collectie Chaos-and-Order Fall/Winter 2014 is vanaf medio september verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.chaos-and-order.com

Lees ook:Chaos-and-Order viert 5-jarig jubileum mét een cadeau!
Lees ook:Nieuwe wintercollectie Little Miss Juliette!
Lees ook:Chaos-and-Order: super leuke kleding voor de kinderen…..en voor papa en mama!
Lees ook:Warme én mooie voeten met Naturino!
Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>