My First Shades Eyewear; voor de bescherming van je kinds ogen

Het was vandaag een prachtige dag, met heel, heel veel zon. Wij hebben een lekker dagje gevaren en het was behoorlijk druk! Maar hoeveel kinderen (en ik heb  veel kinderen gezien) heb ik gezien mét zonnebril? Niet veel, misschien wel geen een. Zelfs die van mij had geen zonnebril op, terwijl het toch zo veel beter is. We smeren ze in, maar denken niet om hun ogen. Ik ben eens gaan zoeken naar een leuke zonnebril die buiten leuk ook echt GOED is. En hier kwam ik wat tegen. My First Shades heeft een uitgebreide collectie kinderzonnebrillen die het zicht van je kindje beschermen; nu en voor later!

Lees ook:Juist kinderogen beschermen tegen Uv-straling
Lees ook:Slechts 4.7 % van de Nederlandse kinderen heeft zonnebril
Lees ook:Ook peuters moeten zonnebril dragen!
Lees ook:Pimp je kinderkleding bij joepiedepoepie.nl
Lees ook:Stofenzo.nl hééééle leuke kussentjes en dekbedjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>