Pimp je kinderkleding bij joepiedepoepie.nl

Wil je een beetje origineel voor de dag komen, dan behoor je de kleding van je kind te pimpen. Lettertje hier, plaatje daar – even zoeken naar een originele tekst en voila; je kind is uniek tussen alle H&M’etjes in de klas. Enkele dagen geleden kwam mijn achterbuurjongetje in een leuk Ome Willem-shirt de tuin in wandelen. De achterbuurman schijnt hetzelfde shirt te hebben. Nog niet gezien, maar het klonk geweldig! Je eigen kledingstuk ontwerpen kan bij de waanzinnig leuke site www.joepiedepoepie.nl. Heel veel succes!

Lees ook:Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Blond & Blond: nét even anders en daarom zo leuk
Lees ook:Moederliefde pakt verkeerd uit: shirt Bas Dost veroorzaakt rel
Lees ook:Laat je kind zelf een T-shirt inkleuren bij Rainbowbabies
Lees ook:Sears hangt bizarre kinderkleding in rekken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pimp je kinderkleding bij joepiedepoepie.nl

  1. Liza

    Ik vind het jammer dat er achter sites zoals joepiedepoepie geen bewuster doel bestaat. Mijn site http://www.mumsmarket.nl steunt bijvoorbeeld kinderwelzijn.

      /   Reply  / 
  2. bob van Elzen

    joepiedepoepie is idd een erg leuke site. ga binnenkort eens een bestelling plaatsen bij hun. Laatst kwam ik ook zo’n leuke site tegen http://www.drukkies.nl hier kreeg ik snel mijn bestelling binnen en het zag er goed uit. Werd hier zo blij van. kijken of joepiedepoepie dezelfde service en kwaliteit heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>