Huilbaby? Probeer inbakeren eens!

Baby's die je maar niet in slaapt kunt krijgen. Baby's die blijven huilen. Baby's die na ene half uurtje slapen alweer klaarwakker zijn. Slapen is voor veel ouders van kleine kinderen een zware last. Want als je kind niet slaapt, dan slaap jij ook niet. En als jij niet slaapt, dan kan je amper je huishouden draaiende houden. Maar wat eraan te doen? Misschien is inbakeren een optie. Op debakermat leest u van alles over dit fenomeen dat al hartstikke oud is. Oud, maar zeker niet achterhaald. Want al veel kinderen (én ouders) hebben er baat bij gehad. 'Regelmaat en inbakeren' is een boek waarin alles staat over het voorkomen en verhelpen van huilen en onrust.

Lees ook:Inbakeren baby’s helpt niet tegen huilen
Lees ook:Handige website over baby’s & slapen: slaapbabyslaap.nl
Lees ook:Wat wil je baby met zijn/haar gehuil zeggen?
Lees ook:Baby’s te lang laten huilen kan hersenschade veroorzaken
Lees ook:Bonkie inbakerdoeken: handig en vooral ook erg leuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>