Bonkie inbakerdoeken: handig en vooral ook erg leuk

Sommige kinderen hebben moeite zichzelf zo rustig te houden dat ze in slaap kunnen vallen of in slaap kunnen blijven. Voor die kinderen kan inbakeren een optie zijn. Maar omdat het een heel gedoe kan zijn je kind in een standaard lap te origamie├źn, zijn er her en der kant en klare inbakerdoeken ontwikkeld. Gemak dient de mens en in dit geval ook de baby! Hoe leuk is dan deze inbakerdoek Bonkie die je kunt kopen bij www.katieco.nl. Ik vind ‘m waanzinnig en zou er het liefst mijn kids van 4 en 8 ook nog inwikkelen. Ik ben iets te laat volgens mij…

Lees ook:Negen maande oude baby nu ook als robot verkrijgbaar
Lees ook:Kekke Kids: overzichtelijke webshop vol leuks!
Lees ook:Hele leuke onderkleertjes bij onderkleertjes.nl
Lees ook:Wat voor ouder zul je zijn?
Lees ook:Harper Beckham stijlvolste celeb-baby van dit moment!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>