Handige website over baby’s & slapen: slaapbabyslaap.nl

Onze baby is bijna vier weken oud en het slapen is best nog wel een probleem. Ze slaapt niet goed door, slaapt het liefst bij ons op de borst en heeft ook nog eens het liefst tijdens het slapen onze vinger in haar mondje. Op het consultatiebureau wezen ze mij op deze website, waar allerlei tips staan over hoe je je kindje het beste kunt laten slapen. Ik heb er net eens een tijdje rondgeneusd en moet zeggen: je komt er inderdaad veel fijne tips tegen. Ik ga er zeker een paar proberen. Dus wil jouw kleintje ook niet helemaal slapen zoals jij dat graag zou zien? Kijk dan eens of jij ook iets aan www.slaapbabyslaap.nl hebt!

Lees ook:Huilbaby? Probeer inbakeren eens!
Lees ook:Met je baby in één bed slapen schijnt goed te zijn…
Lees ook:In één bed slapen met de kinderen: wel of niet gezond?
Lees ook:Tips om wagenziekte te voorkomen
Lees ook:Baby bij jou in bed laten slapen, vergroot kans op wiegedood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>