Wat wil je baby met zijn/haar gehuil zeggen?

Huilende baby's…wie kan er tegen? Zelfs de meeste ouders kunnen het gekrijs van hun kroost max een paar minuten aanhoren. Huilen; liever niet. Maar wat zegt een baby nou met dat gebrul? Je leest het in dit artikel op HLN. Wist je bijvoorbeeld dat krachtig met pauzes schreeuwend huilen vaak door pijn komt?

Lees ook:Baby’s laten huilen toch zo goed niet als gedacht
Lees ook:Huilbaby? Probeer inbakeren eens!
Lees ook:Baby’s huilen in melodie die gebruikelijk is voor moedertaal
Lees ook:Baby’s te lang laten huilen kan hersenschade veroorzaken
Lees ook:In 20 seconden weten of je kind iets mankeert

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat wil je baby met zijn/haar gehuil zeggen?

  1. peplé

    ik heb eens gehoord dat ouders die een huilbaby hadden zich aangemeld hadden bij een alternatief genezer en met charisma en overtuiging gaan zij te werk. En hebben in drukwekkende medische kaarten in de spreekkamer en geven nergens om niet betrouwbaar. Want die mensen zijn er toen met hun baby naar toegegaan omdat de huisarts geen alternatief kon bieden en toen zijn die ouders van die baby naar een alternatieve genezer toegegaan en dat is toen verkeerd afgelopen. Iets van sacranologie. Die alternatieve genezer zei het wel te kunnen verhelpen door het in een bepaalde stand te zetten en dat liep toen verkeerd af. Met fatale afloop. Ik hoop maar dat huisartsen alternatieven aanreiken in de hoop dat zij niet uit eigen beweging op zoek gaan een alternatief genezer uit te zoeken die onveilig werkt en niet betrouwbaar is en met volle overtuiging zeggen er is van alles aan te doen en dat het dan verkeerd afloopt. Met gebroken ruggenwervel door het in een verkeerde stand te forceren. En vaak hebben ze geen gevoel. Het zijn egoisten en individualisten en criminelen. Mensen wiens verstandelijke vermogens ontbreken, gedeeltelijk of geheel. Ze kunnen dan beter een babymassage geven met olie. Er is ook een cursus babymassage bij weleda om de band tussen moeder en kind te vergroten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>