PLUS steunt het Jeugdsportfonds met Sinterklaasactie

Daar gaan we weer hoor! Nog een paar dagen en hij is weer in het land. De leukste tijd voor kinderen, maar voor ons ouders een heel stuk minder relaxed. Gelukkig worden we geholpen door de supermarkt! En niet zomaar… Want kinderen die hun schoentje zetten bij PLUS, maken ook andere kinderen blij. Voor elk gezet schoentje doneert PLUS namelijk 1 euro aan het Jeugdsportfonds.
Veel kinderen in Nederland kunnen door financiële omstandigheden geen lid worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat deze kinderen wél kunnen sporten. Om een kind een jaar lang te kunnen laten sporten is 250 euro nodig. PLUS vindt ook dat elk kind moet kunnen genieten van sport en steunt daarom dit jaar met Sinterklaas het Jeugdsportfonds.
Knutsel zelf een sportschoentje
De knutselpiet heeft speciaal een bouwplaat gemaakt van een sportschoen, zodat kinderen hun eigen schoenen gewoon aan kunnen houden. De bouwplaat ligt bij iedere PLUS supermarkt klaar. Kinderen kunnen thuis lekker knippen, kleuren en plakken en leveren de knutselschoen daarna in bij de schouw in de winkel. Sinterklaas stopt er dan een leuk cadeautje in.

Voor elk schoentje dat wordt gezet, doneert PLUS bovendien 1 euro aan het Jeugdsportfonds. Zo kunnen meer kinderen gaan sporten! Aan het einde van de actie maakt PLUS het totaalbedrag bekend.

Lees ook:Kansarme kinderen kunnen sporten
Lees ook:Plus komt weer met Globe Troetels
Lees ook:Win een waanzinnige training met jouw coolste voetbaltrucje!
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013
Lees ook:Geen geld om alle Rotterdamse kids te laten sporten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>