Plus komt weer met Globe Troetels

Ze zijn er weer: de Troetels. Dit keer zijn het Globe Troetels, want ze leven verspreid over de hele wereld. Ze zijn alleen verdwaald! Zo kan de keizerspinguïn bijna zwemmen in het zweet en zit de ezel flink in de nesten.De Globe Troetels lijken net echt en zijn lekker aaibaar door hun fluweelzachte vachtje. Bij elke Troetel zit een kaartje met een leuk weetje over het dier en zijn echte leefomgeving. Op een speelse manier leren kinderen zo meer over de dieren en hun leefgebied. Er zijn 25 verdwaalde Globe Troetels, die te sparen zijn bij alle PLUS supermarkten.Het laatste nieuws over de Globe Troetels is te lezen in de wekelijkse Troetelkrant. Iedere krant staat in het teken van één van de leefgebieden van de Globe Troetels: zand, bos, gras, water of jungle. De krant over het thema jungle bevat bijvoorbeeld informatie over de jungle als leefomgeving en vertelt welke Troetels hier voorkomen. Ook staat er elke week een puzzel in, met een aanwijzing voor het spel dat kinderen kunnen spelen op www.plus.nl/troetels. Hierbij moet een Troetel die verdwaald is, teruggespeeld worden naar zijn eigen leefgebied. Kinderen maken hiermee wekelijks kans op fantastische prijzen.

Als kinderen goed zoeken, vinden ze in de PLUS supermarkt ook drie lichtgevende eieren, die begin september uitkomen. Vanaf dat moment is de Supertroetel als Limited Edition gratis verkrijgbaar bij minimaal 35 euro aan boodschappen. Dit Troeteldier, ter waarde van 4,95 euro, is bijna vijftien centimeter lang.

Er is ook een leuke Troetels Speelwereld: een bouwplaat van de wereld compleet met bomen, bergen en rotsen, die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Op de Speelwereld kunnen ze de Troetels weer thuis brengen naar hun eigen leefgebied.

De Globe Troetels en de wekelijkse Troetelkrant zijn vanaf maandag 26 augustus verkrijgbaar bij alle PLUS supermarkten. Bij elke 15 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangen klanten een gratis Globe Troetel met een kaartje. De Troetels Speelwereld is te koop voor 1,99 euro.

Lees ook:8.000 scholen krijgen gratis Sinterklaasprentenboek van André Kuipers
Lees ook:PLAYMOBIL fantasie komt tot leven in ‘Super 4’
Lees ook:JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!
Lees ook:Albert Heijn volledig smurfloos
Lees ook:Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>