VSM introduceert Chamodent tandgel

Het doorkomen van tandjes kan erg vervelend zijn voor baby’s en kinderen en gaat vaak samen met veel kwijlen, een grote kauwbehoefte, hangerigheid en slecht slapen. Het doorkomen van de eerste tandjes van je baby kan je herkennen aan rood en gezwollen tandvlees. VSM Kind Chamodent tandgel met natuurlijke ingrediënten is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en verzachting van het tandvlees bij het doorkomen van tandjes. Het krijgen van tandjes is een normaal onderdeel van de ontwikkeling van je kindje. Tanden spelen een grote rol bij de spraakontwikkeling, maar ook bij het leren eten van vast voedsel.1 De eerste tandjes komen meestal door in de eerste zes maanden waarbij de onderste voortanden vaak als eerste verschijnen. Hierna volgen de bovenste voortanden. Als je kindje ongeveer 2,5 jaar is, is het volledige melkgebit doorgekomen.

Help je kindje én jezelf
Het duurt best een tijdje voordat het melkgebit compleet is. Dit is vooral voor je kindje erg onaangenaam, maar voor jou als ouder kan dit ook zorgen voor ongemak, zoals gebroken of slapeloze nachten. VSM Kind Chamodent tandgel verzorgt en verzacht het tandvlees. Naast de behandeling van het tandvlees met dit natuurlijke verzorgingsproduct kun je je kindje ook op andere manieren verlichting bieden.

Natuurlijke verlichting
Door de unieke combinatie van het natuurlijke ingrediënt groot kaasjeskruid (Malva sylvestris) en panthenol (provitamine B5) helpt VSM Kind Chamodent tandgel het tandvlees te verzorgen en te verzachten.
Chamodent tandgel is door de textuur gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken om het tandvlees zachtjes met de vinger te masseren. Een zachte massage van het tandvlees met Chamodent tandgel verzorgt en verzacht bij doorkomende tandjes.
Productinformatie
VSM Kind Chamodent tandgel is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar, is tandvriendelijk en heeft een aangename smaak. De adviesverkoopprijs van VSM Kind Chamodent tandgel is €6,99 (10g) en is verkrijgbaar bij Etos en zelfstandige drogisterijen.

VSM geeft je kracht uit de natuur
Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Zo geeft VSM je kracht uit de natuur.

1: Bron: Gezondheidsplein.nl

Lees ook:Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten
Lees ook:Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf
Lees ook:Mother Nature brengt eerste natuurlijke babymatras
Lees ook:CHEWELRY Juwelen om in te bijten
Lees ook:Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>