Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten

Vandaag introduceert babyverzorgingsmerk Multilind Baby Care haar nieuwe producten op de Nederlandse markt. In navolging van de succesvolle Baby Billenspray en Baby Tandgel introduceert het merk een tweetal nieuwe producten namelijk een Baby Bodyspray en een vernieuwde Baby Billenspray, speciaal voor de dagelijkse verzorging van baby en peuter. Een bodylotion met calendula, kamille en amandelolie in een sprayflacon, is de nieuwste manier om de babyhuid te verzorgen. De spray heeft het verzorgende karakter van een crème en het gebruiksgemak van een lotion. De nieuwe Baby Billenspray bevat 4% zinkoxide, en is daarmee geschikt om de babyhuid dagelijks preventief te beschermen tegen luieruitslag.De kwetsbare babyhuid

Baby’s hebben veelal een droge en vooral kwetsbare huid. Deze huid vraagt extra verzorging. Multilind Baby Care ontwikkelt producten om de babyhuid optimaal te verzorgen en te beschermen. De nieuwe Body Spray is ontwikkeld om het natuurlijke, zelfherstellende vermogen van de huid te ondersteunen, de huid te hydrateren en te laten ontspannen. De formule met onder andere kamillle en calendula verzorgt de huid effectief. De amandelolie zorgt voor een heerlijke maar subtiele geur. Doordat de lotion in een spraypompje zit, is dosering gemakkelijk en gericht. Na het succes van de Baby Billenspray met 10% zinkoxide, brengt Multilind Baby Care nu ook een Baby Billenspray met 4% zinkoxide op de markt. Deze formule is geschikt voor preventief, dagelijks gebruik om de baby billetjes te beschermen tegen urine en ontlasting.
Over Multilind Baby Care

Bijna elke baby heeft in de eerste jaren van zijn leven zo nu en dan last van verschillende kwaaltjes, welke voornamelijk worden veroorzaakt door de eigen ontwikkeling van de baby. Bijvoorbeeld ontwikkeling van het maag/darm kanaal of het doorkomen van de eerste tandjes. Dat samen met de invloeden van buitenaf als de wisselingen van voedsel (flesvoeding naar vaste voeding) of de weersinvloeden (gevolg verkoudheid of griep) maakt de baby kwetsbaar. Multilind Baby Care ontwikkelt producten die deze eerste kwaaltjes kunnen verzachten of verhelpen.
De producten van Multilind Baby Care zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, de apotheek en via internet.
www.multilindbabycare.nl
Prijs Baby Bodyspray € 9,95 Prijs Baby Billenspray € 6,95

Lees ook:Moeders massaal aan de billenspray
Lees ook:Bumba bad- en verzorgingslijn: té lekker en leuk voor je kleintje!
Lees ook:Handboek over de huid van kinderen, 0 – 4 jaar
Lees ook:Earth Mama Angel Baby: verwennerij voor nieuwe mama’s
Lees ook:‘SOS eerste hulp’ zwangerschapsproducten van Earth Mama Angel Baby

1 Reacties // Reageer

One thought on “Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten

  1. Multilind Baby Care

    Nog even een aanvulling op de Baby Bodyspray… het product bevat geen amandelolie, maar een parfum (allergenenvrij) die zorgt voor de amandelgeur die je ruikt als je de Baby Bodyspray gebruikt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>