Mother Nature brengt eerste natuurlijke babymatras

Kindermatrassen vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals kokos, puur biologisch wol en natuurlijke latex. Dat zijn de matrassen van het Nederlandse bedrijf Mother Nature, die vandaag de natuurlijke matrascollectie voor baby en peuter introduceert. Het Volendamse bedrijf streeft ernaar om kinderen gezond te laten slapen op een natuurlijk kwaliteitsmatras. Resultaat: een zeer gezonde en prettige nachtrust voor baby en peuter! Ik vind het er alleen al zo ontzettend mooi uitzien! En als het dan ook nog eens echt beter is voor je kindje; super! Ventilatie en luchtafvoer zijn erg belangrijk voor kindjes. Slapen op een matras gemaakt van niet of nauwelijks ventilerende materialen zoals polyester, pu-schuim of koud-schuim zal snel leiden tot een klam en oncomfortabel gevoel. Wanneer een kindje slaapt op op een matras gemaakt van ventilerende en vochtregulerende materialen zoals schapenwol, katoen en kokos, zal het droger en aangenamer slapen. De matrassen van Mother Nature bevatten geen schadelijke stoffen want de materialen zijn geschonken door de natuur! De afritsbare tijk van puur biologisch wol voelt zacht aan en is wasbaar. Het matras biedt voldoende ondersteuning, is heerlijk dik en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Tevens is het mogelijk om een matras op maat te laten maken. De producten worden met de hand vervaardigd in Volendam. Prijzen vanaf € 189,95.
Sinds 1932 levert Mother Nature in Volendam diverse natuurlijke onderdelen aan de matrassenindustrie. Het bedrijf levert materialen voor de beste matrassen en de grootste merken in de wereld zoals Hästens. In de afgelopen eeuw hebben zij als geen ander geleerd hoe een perfect matras gemaakt moet worden. Met die kennis heeft Mother Nature een puur natuurlijk kindermatras ontwikkeld, daar een natuurlijk matras nog ontbrak in de markt. Kindermatrassen voor de beste slaap. Slaap zoals moeder natuur dat bedoeld heeft.
Verkoopinformatie via www.mother-nature.nl

Lees ook:Zo slaapt je kind het lekkerst en het rustigst!
Lees ook:VSM introduceert Chamodent tandgel
Lees ook:Handige website over baby’s & slapen: slaapbabyslaap.nl
Lees ook:Puur Sammy’s heeft de allerfijnste biologisch katoenen pakjes voor onze allerkleinste popjes
Lees ook:Groene gezinsbeurs: natuurlijk uitje voor kinderen en ouders (to be)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>