CHEWELRY Juwelen om in te bijten

Iedereen die een kindje op de arm of in een draagdoek bij zich draagt zal het herkennen; grijpende handjes die interactie zoeken met de omgeving. Fijne momenten, maar soms ook lastig omdat zo’n kleintje de neiging heeft overal aan te trekken en alles in het mondje te stoppen. Smartmama Chewelry is een sieradenlijn speciaal voor die momenten samen met je kindje. Voor een veilige interactie of juist voor een veilige afleiding tijdens het (rug)dragen of borstvoeden.  Alle sieraden zijn gemaakt van zachte siliconen kralen. Vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. Het materiaal geeft dezelfde weerstand als een bijtring om pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes te verzachten. Siliconen is van nature een duurzaam materiaal. Het is niet poreus en daarom zeer hygienisch en gemakkelijk schoon te maken.

Zintuigen stimuleren
De vorm en grootte van de kralen zijn afgestemd op de tactiele behoefte van het kind. Naast erop bijten kan je kindje dus ook lekker friemelen en spelen met de sieraden. Dit activeert de zintuigen van het kind. Elke ketting is voorzien van een veiligheidssluiting die open schiet wanneer er harder aan getrokken wordt.

Collectie
Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen in de huidige collectie. Bij het samenstellen van de collectie wordt uitgegaan van de basiskleuren zwart, grijs en wit en worden er steeds aanvullingen gedaan met verschillende tinten roze, blauw en rood en seizoenskleuren zoals bijvoorbeeld mintgroen. Deze kettingen zijn verkrijgbaar vanaf 24,95.

Het overgrote deel van de collectie bestaat uit volledig gekraalde kettingen. Nieuw in de collectie zijn de Kelly kettingen. Deze zijn niet geheel gekraald, maar bestaan uit een enkele, mooi gevormde, hanger aan een zwart koord. Dit model is in 4 kleuren verkrijgbaar vanaf 18,95.

De kettingen zijn aan te vullen met bijpassende armbanden én speenkoorden.  Deze zijn verkrijgbaar vanaf 11,95.

Lees ook:Chewelry, omdat kinderen graag jouw ketting opeten
Lees ook:Smartmama Chewelry: 100% veilige sieraden om op te kauwen
Lees ook:Sieradenlijn Chewigem biedt uitkomst bij kauwbehoefte kids
Lees ook:Betere concentratie kinderen door kauwen op…sieraden van Chewigem
Lees ook:Sieraad waar je baby in mag bijten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>