Chewelry, omdat kinderen graag jouw ketting opeten

Op zoek naar trendy sieraden, maar een bijtgrage baby in de buurt? Met de kleurrijke collectie armbanden en kettingen van CHEWERLY by Smartmama is dat geen enkel probleem. Deze hippe collectie is gemaakt met speciale 100% siliconen bijtkralen en hip voor elke moeder.Als baby ontdek je de wereld in de armen of schoot van mama. Met grijp-grage-handjes is de ketting om de nek van mama zo te pakken. Smartmama Tanya ontwikkelde daarom de trendy sieradenlijn CHEWELRY. “Sabbelen en kauwen heeft een belangrijke functie in de baby-fase ter voorbereiding op vast voedsel en spraak. Het is daarom goed baby’s te stimuleren te sabbelen op sieraden terwijl ze lekker in mama’s armen liggen. Met CHEWELRY kan dit op een stijlvolle en veilige manier.”
De sieraden zijn gemaakt van 100% siliconen, zonder schadelijke stoffen als BPA, en hierdoor volledig veilig voor kleine kinderen. Ze kunnen er mee spelen, in bijten en aan trekken, terwijl mama deze onbezorgd draagt als hippe accessoire. Door de speciale veiligheidssluitingen laten de kettingen altijd los wanneer er harder aan getrokken wordt en hoef je niet meer bang te zijn dat het sieraad stuk gaat.

De collectie van CHEWELRY biedt voor ieder wat wils. Van kleine ronde kralen, tot grote ovale kralen en van felle tot klassieke kleuren. Armbanden verkrijgbaar vanaf € 9,95, kettingen vanaf € 19,95.

Lees ook:Smartmama Chewelry: 100% veilige sieraden om op te kauwen
Lees ook:CHEWELRY Juwelen om in te bijten
Lees ook:Trotse mama’s verdienen mooie armbanden…
Lees ook:Sieraad waar je baby in mag bijten!
Lees ook:Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>