Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf

Wie kent Sophie de Giraf niet? Bij ons is het koddige diertje allang geïntroduceerd en onze drie maanden oude dochter vindt ‘m reuze interessant. De grote ogen van het beestje boeien haar mateloos. En dan dat piepje…ook geweldig. Helaas begrijpt onze hond niet helemaal dat Sophie een kinderspeeltje is, die wil er ook nog wel eens bovenop duiken. Maar wat wel exclusief voor onze baby is, is de nieuwe verzorgingslijn van Sophie. Daar kijkt de hond gelukkig niet naar om! De producten uit deze lijn zijn vrij van schadelijke stoffen en bestaan uit louter verantwoorde en organische ingrediënten. De verzorgingslijn bestaat uit onder andere een luxe verzorgende babyolie, een vochtinbrengende gezichtscrème, een hydraterende en ontklittende hair & body wash en een heerlijk schuimende badgel.
De Sophie de Giraf verzorgingslijn bevat 99,9% natuurlijke en organische ingrediënten en is gecertificeerd door ECOCERT. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor baby’s met een allergische of gevoelige huid. Het zachte huidje van je baby wordt verwend met natuurlijke ingrediënten als witte thee, tijm, lavendel, jojoba en abrikozenpitolie. Alle producten hebben een beschermende en heerlijk ontspannende werking.

De babyverzorgingslijn is ook verkrijgbaar als starter kit met daarin miniflacons gezichtscrème, bodylotion, babyolie en hair & body wash. Bij elke starter kit is bovendien een lief kaartje van Sophie de Giraf toegevoegd. De kit is ideaal om mee op reis te nemen of cadeau te doen! Echt te leuk. En het is al zo enig om je kleintje in bad te doen: dit maakt het zo mogelijk nog leuker!

Dus mocht je er thuis een echt feestje van willen maken of je zus of vriendin willen verrassen met iets leuks voor haar kindje, schaf dan deze verzorgingslijn aan!

Lees ook:Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf
Lees ook:Natuurrubberen badspeeltje van Sophie de Giraf
Lees ook:Mádara breidt verzorgingslijn voor kinderen uit
Lees ook:Bumba bad- en verzorgingslijn: té lekker en leuk voor je kleintje!
Lees ook:Wraps met zalm – zomers recept voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>