Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek

Ook deze zomer organiseert  Familiepretpark “de Waarbeek” 22 & 29 juli en 5 Augustus weer haar traditionele Zomeravonden. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes! Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor ene meet&greet met de helden van TV! Op 22 juli komt Dora, op 29 juli Thomas de Trein, terwijl Het Zandkasteel te gast zal zijn bij de afsluitende zomeravond op 5 Augustus.
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 19:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden!
Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via www.waarbeek.nl

Kampvuur en Cocktails
Speciaal voor de kinderen is er een kampvuur waarbij elk kind marshmallows mag roosteren, en om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor iedereen een feestcocktail klaar.

Pretpark “de Waarbeek”, veel plezier en vertier!
“de Waarbeek” biedt u nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein.

Lees ook:Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek
Lees ook:Bob de Bouwer in pretpark de Waarbeek!
Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Familiepretpark de Waarbeek beleeft de drukste dag ooit!
Lees ook:Waarbeek trakteert bezoekers op een gratis ijsje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>